Wednesday, February 17, 2021

Poster #001 The Secret Of Team

ditaip Mommy Pinky pada 2/17/2021 10:40:00 PM

Poster ni aku buat tahun 2015. Macam aku pernah cerita sebelum ni, aku kalau setakat poster untuk paparan online aku on je. Tapi owner yang tempah gambar ni cakap dia nak print poster ni untuk buat bunting. Oh no! Kiranya aku kena design size yang sesuai untuk bunting la. Saiz poster ni aku just buat untuk instagram dan facebook je. Setakat max 960px je

Serius aku cuak masa ni sebab aku dah terbayang bunting dengan gambar pecah-pecah. Alahaii. Aku ingat lagi Mar ni dia hantar mesej gambar bunting yang dah siap. Aku macam wow terkejut la jugak sebab pecah2 pun lawa juga. Haha. Mata aku memang nampak la gambar bunting tu tak sharp. Tapi kalau jenis tak cerewet ok je. Gittew


By the way, aku pergi perjumpaan ni. Selamba badak je pergi yang jauh tu yang kat Sg. Petani sebab aku nak elak jumpa team kat Kuala Lumpur. Aku segan semua kenal. Rela aku pergi yang jauh tu sebab tu tak ramai pun yang pergi. Ejen CL ramai area kl selangor. Tapi dengar kata perjumpaan Kuala Lumpur sharing lagi best. Sengal je perangai bila fikir balik. Hee.





Dah habis baca ke? Jemput tinggalkan komen ◕‿◕



2 komen:

NARDtheNERD on February 18, 2021 at 12:29 AM said...

wahh lawa banner :)

Mommy Pinky on February 19, 2021 at 10:32 AM said...

@NARDtheNERD
tenkiu :a

:a :b :c :d :e :f

Post a Comment

 

Sign in
Copyright © 2021. All rights reserved
Hannah Marketing (002548446-P)