Wednesday, August 16, 2017

Template Testimoni : design by Zana Mn

ditaip Unknown pada 8/16/2017 03:58:00 PM

Dulu kak zana buat template untuk produk Celebritylass sebab kak zana sebenarnya lemah sikit bab nak minta testimoni dari customer. Kihkih. Dulu laa, sebab tak reti nak minta feedback camne. Ada tu bila minta feedback pun jawab pendek je (sebab kak zana yang takde skill lagi masa ni, haha)

So, memandangkan masa tu kak zana lemah nak dapatkan testimoni best-best kak zana pun guna la skill mengedit bagi cun sikit testimoni yang geng-geng ejen sudi share dalam group. FREE JE. So, secara tak langsung diorang pun rasa seronok nak share dengan kak zana testimoni yang diorang dapat dari customer. Win-win la kann

Contoh hasil edit untuk produk Celebritylass :

design by zana mn

design by zana mn

Testimoni ni memang penting
untuk tarik perhatian prospek.
Ada orang beli produk sebab testimoni je, kan?

So, ni pulak yang order template testimoni
untuk produk Gula-Gula Kurus, Mince
Kali ni tak buat free dah.
Dah pandai minta upah sebab ada permintaan, kihkih





Nak tengok yang siap search je kat Instagram #GulaGulaKurus

so ni yang kak zana design untuk HQ,
untuk instagram kak zana saje nak buat
kelainan sikit sebab kak zana bosan semua upload gambar sama
Ala ngaku je la takleh hidup tanpa pink









Dah habis baca ke? Jemput tinggalkan komen ◕‿◕



5 komen:

Hanis on February 2, 2018 at 1:21 PM said...

Guna app ape untuk buat templete ni kak zana?

Unknown on February 26, 2018 at 8:35 AM said...

@Hanis Azima Guna Photoshop :b

Unknown on October 29, 2018 at 2:40 PM said...

Assalam..nk minta buat template gak untuk produk saya boleh?

عبده العمراوى on October 18, 2019 at 3:11 AM said...



رقم شركة تنظيف منازل بالجبيل
رقم شركة تنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الفلل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الشقق بالجبيل

Unknown on July 18, 2020 at 11:52 PM said...

Bole buatkan templete tuk sy

:a :b :c :d :e :f

Post a Comment

 

Sign in
Copyright © 2021. All rights reserved
Hannah Marketing (002548446-P)